Stravování ve školních jídelnách by nemělo být pouze o uspokojení hladu, ale především otázkou zdravého stravování a podpory vývoje dětí. Aby školní jídelna mohla dostát těmto moderním požadavkům a stále zvládla provoz při větším objemu, je nezbytné mít k dispozici kvalitní gastronomické vybavení.

Krouhače, kutry a mixéry: Základ každé jídelny

Krouhače, kutry a mixery, ať ruční, ponorné či stolní, jsou nezbytnými pomocníky pro přípravu čerstvých a chutných jídel. S pomocí těchto zařízení mohou školní jídelny rychle a efektivně zpracovávat suroviny pro nejrůznější pokrmy. Představivosti se meze nekladou.

S krouhači zpracujete syrovou zeleninu, ovoce, ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen, mrkev a mnoho dalšího. Můžete tak studentům všech věkových kategorií nabídnout nudličky, kostičky, hranolky, a to bez zbytečné námahy.

Stolní kutry i vertikální kutry k postavení na zem značky Robot Coupe vám umožní zpracování masa, zeleniny a ovoce, a to od hrubého zpracování až po tu nejjemnější strukturu a konzistenci. I v těch nejnáročnějších provozech zvládnou přípravu paštik, pyré, majonéz, pomazánek, emulzí, strouhanky, rozdrtí ořechy a uhnětou těsto.

RC_R4

KUTR STOLNÍ R 4 A - 1500, 230V 1 RYCHLOST

Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. 

  • určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 50 porcí
  • umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí

Více informací

RC_R30A

KUTR VERTIKÁLNÍ R 30 A, 400V 2 RYCHLOSTI

Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

  • určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 500 porcí.
  • umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

Více informací

Ruční ponorné mixery i kuchyňské stolní mixery jsou ideální pro přípravu polévek, omáček, protlaků, pyré i litých těst.

Díky všem těmto pomocníkům můžete snadno připravit pestrou nabídku jídel, která potěší nejen děti, ale i dospělé.

Salátový bar 2Salátový bar: Trendy zdravé výživy

Zdravá výživa je v dnešní době velmi důležitá, a proto je salátový bar nezbytným prvkem každé moderní školní jídelny. Salátový bar umožňuje dětem a učitelům vybírat si z nabídky čerstvé zeleniny, ovoce a dalších zdravých surovin. Tím jim dopřejete možnost vytvořit si vlastní zdravé pokrmy a vybrat si to, co mají nejraději.
Je to skvělý způsob, jak podpořit zdravé stravovací návyky.

SBCM40F

SALÁTOVÝ BAR CENTRÁLNÍ CHLADÍCÍ SBCM 40 F - MOTOROVÝ ZDVIH - WENGE

Salátový bar centrální chladící SBCM 40 F s motorovým zdvihem od francouzského výrobce ROLLER GRILL.

Více informací

SB40F

SALÁTOVÝ BAR STŘEDOVÝ CHLADÍCÍ SB 40 F - SVĚTLÝ DUB/LIGHT OAK

Salátový bar středový chladící SB 40 F od francouzského výrobce ROLLER GRILL.


Více informací

Rozšiřte nabídku nápojů: vířiče a odstředivky

Nezapomínejte ani na nápoje. Velkým konvím s černým nebo ovocným čajem sice ještě neodzvonilo, ale můžete je doplnit o další nabídku.

Odšťavňovače rozšíří nabídku o čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny plné vitaminů, živin a antioxidantů.

Vířiče chlazených nápojů umožní připravit osvěžující nápoje ze všech typů směsí, ledové čaje, mléčné nápoje, a dokonce pomohou rozmíchat čerstvou šťávu připravenou z odšťavňovače.

Sťávy z odšťavňovače

Společnost A.T. Fornax: Váš partner pro moderní stravování

Naprosto chápeme výzvy, kterým dnes školní jídelny čelí. Naším cílem je poskytovat kvalitní gastronomické zařízení, které usnadní provoz a umožní nejen školním jídelnám držet krok s aktuálními trendy. Jsme tady pro vás nejen jako dodavatelé, ale jako partneři, kteří vám pomohou i s následným servisem.